Arrival data Nights Adults ... or Contact us

Kunststeden

Villa dei Campi is strategisch gelegen om een bezoek te brengen aan de belangrijkste kunststeden.

BRESCIA ligt op nauwelijks 20 km, met historische pleinen en steegjes die te voet met een gids of kaart bezocht kunnen worden. Het Romeinse Brescia, "Brixia" in het Latijn, heeft een rijk verleden. De meest betekenisvolle oorden zijn de Foro Romano, het Capitolium, het Stedelijk Museum en het Museum van Santa Giulia, waar prestigieuze tentoonstellingen gehouden worden. In 2011 door de UNESCO opgenomen in de serie "I Longobardi in Italia luoghi del potere".VERONA ligt op 75 km van het hotel en is in 50 minuten bereikbaar via de vlotte autosnelweg A4. De marmeren kerken en oude gebouwen, zoals het Romeins amfitheater, de Arena, toneel van de meest prestigieuze werken, het balkon van Giulietta, beroemd geworden dankzij het drama van Shakespeare, de middeleeuwse en renaissancegebouwen maken van Verona een bekoorlijke kunststad die UNESCO-erfgoed geworden is.
 


MANTOVA bereikbaar in 1 uur, gelegen op 100 km van Gavardo, via de autosnelwegen A4 en A22. Geboortestad van Virgilio en vervolgens beroemd geworden onder de Gonzaga-dynastie. Ook de schilder Andrea Mantegna was actief in Mantova, met zijn fresco’s van de ‘Camera degli Sposi’, te zien in het Kasteel van San Giorgio. Andere trekpleisters zijn Palazzo Te, Palazzo Ducale en de kerken in het centrum waarvoor Mantova de UNESCO-titel van Erfgoed van de Mensheid in de wacht sleepte.
 

MILAAN deze stad is niet alleen beroemd om de Duomo, Palazzo Reale, Sant’Ambrogio, de Scala en het Castello Sforzesco, maar is ongetwijfeld ook de hoofdstad van de shopping. In Via Montenapoleone, via della Spiga, de Galleria vindt u de namen van de beroemdste modeontwerpers en deze buurten zijn dan ook een bezoek meer dan waard. De stad is in 1 uur ongeveer bereikbaar via de autosnelweg A4.


 


Concept
:
      


Villa dei Campi Boutique Hotel - Via Limone, 27 -  25085 Gavardo - 
Brescia Lombardia Italia -
Tel. +39 0365 374548   info@hotelvilladeicampi.com

Schrijf u in op de newsletter
Naam en Achternaam
E-mail