• http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-servizisalaprimacolazione.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-servizisalaloungebar.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-servizisalaloungebar2.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-servizisalone1.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-servizisalone3.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-servizisalone5.jpg
Arrival data Nights Adults ... or Contact us

Diensten

Villa dei Campi is ondergedompeld in een context met een ongeëvenaarde charme, in een streek die we best "klein Toscane" kunnen noemen. De warme kleuren van de aarde en de intense parfums van de natuur kenmerken dit betoverend oord, op 10 kilometer van het Gardameer.

Verscholen tussen de zachte hellingen rond het Gardameer, is Villa dei Campi omhuld door een intieme en geluidloze sfeer waar de tijd amper vooruitgaat en waar rust en harmonie centraal staan.

De bijzondere structuur van het prachtige Boutique Country Hotel doet de gasten het verleden herbeleven: de schoonheid van de architectonische vormen die herinneren aan de oude hoeves en plattelandshuizen van weleer, ontmoet de charme van het comfort en resulteert in een unieke omgeving.

De 12 sobere en comfortabele kamers hebben elk een eigen persoonlijkheid: de kleuren, het meubilair en de verschillende stoffen verlenen een uniek karakter aan elk vertrek.
De ruime en harmonieuze ruimten zijn ook geschikt voor gezinnen met kinderen, met kamers die voorzien zijn van alle comfort voor de allerkleinsten (Family Rooms).
Sommige kamers zijn dan weer geschikt voor gasten met een lichamelijke handicap.

De trots van de hele structuur, het biozwembad, verleent aan de Villa bijzonder charmante allures: het groen van het gebladerte past heel mooi bij het kristalheldere water waarin de lotusbloemen zich ijdel weerspiegelen.
Aan elk detail werd aandacht besteed, om uiteindelijk te komen tot een geraffineerde en charmante omgeving waar de gasten tot rust kunnen komen.

In de wellness-zone kunt u herbronnen in de warme en gezellige omgevingen: jacuzzi, sauna en Turks bad. Hier wordt alle stress van de dagelijkse routine achterwege gelaten.

Volg onze filosofie slow en bio, onze passie voor de natuur, onze heel persoonlijke visie op gastvrijheid.

Ook uw huisdieren zijn welkom.
 


Concept
:
      


Villa dei Campi Boutique Hotel - Via Limone, 27 -  25085 Gavardo - 
Brescia Lombardia Italia -
Tel. +39 0365 374548   info@hotelvilladeicampi.com

Schrijf u in op de newsletter
Naam en Achternaam
E-mail