• http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-boutiqueHotelhomeago1G.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-boutiqueHotelggiardino16.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-boutiqueHotelhomeagoG.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-boutiqueHotelhomeago2G.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-boutiqueHotelgVilla3.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-boutiqueHotelggiardino15.jpg
Arrival data Nights Adults ... or Contact us

Boutique Hotel

Enogastronomische pakketten
Paardrijden
Paardrijden
Cursus Veganistische Keuken
Individuele kookafspraken
Verhaallaboratorium
Cena vegana

Het exclusieve en fascinerende Boutique Hotel Villa dei Campi heet u van harte welkom.

Deze kostbare koloniale woning, ondergedompeld in het verleden, heeft tot op heden niks van deze eeuwenoude charme verloren. In een stijlvolle en geraffineerde omgeving waarvan elk detail tot in de puntjes verzorgd werd, kunt u even teruggaan in de tijd en genieten van het eigen persoonlijk karakter van elk plekje. De tijd lijkt hier stil te staan en de natuur biedt landschappen van een onmetelijke schoonheid. De chaos en drukte van het dagelijks leven worden hier als snel vergeten. Kortom, dit is de uitgelezen plek om tot rust te komen.

Villa dei Campi werd vernieuwd, om de gasten een maximaal comfort te kunnen bieden en heeft zo de pracht en praal van het verleden weer tot leven gebracht: de zichtbare steen, de natuurlijke kleuren van de pleisterkalk, het kostbare hout van het meubilair, het marmer en de terracotta van de vloeren verfraaien het geheel en maken het uniek. Het opzet, dat herinnert aan de Toscaanse bucolische sfeer, levert bijzonder kostbare gewaarwordingen op: een magisch oord, de perfecte uitdrukking van de synthese tussen verleden en heden, traditie en vernieuwing, waarbij de typische schoonheid van het oude plattelandshuis in aanraking komt met de moderne luxe.

Alles staat hier in het teken van de langzame en bio-filosofieën: bij de creatie van deze omgeving werd de voorkeur gegeven aan natuurlijke materialen en in de keuken krijgen de biologische ingrediënten afkomstig uit de streek voorrang. Het zwembad, het middelpunt van de hele structuur, maakt deel uit van onze visie op gastvrijheid.

De gast staat voor ons altijd centraal en wij bieden hem tijdens zijn verblijf graag onvergetelijke momenten van rust en unieke zintuiglijke waarnemingen.
 

Vacanze e weekend di eccellenza in ville, castelli, dimore storiche Ospitalità Naturale Greenline


Concept
:
      


Villa dei Campi Boutique Hotel - Via Limone, 27 -  25085 Gavardo - 
Brescia Lombardia Italia -
Tel. +39 0365 374548   info@hotelvilladeicampi.com

facebook

Schrijf u in op de newsletter
Naam en Achternaam
E-mail