• http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-piscina-biogiardino4.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-piscina-biogiardino22.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-piscina-biopiscinaragazza.jpg
  • http://www.hotelvilladeicampi.com/image/n-G-piscina-bioSenza-titolo-1.jpg
Arrival data Nights Adults ... or Contact us

Biozwembad

Een oase van kristalhelder, zuiver water. Op het licht golvend oppervlak dobberen delicate lotusbloemen. En eromheen alleen maar stilte. De zon verwarmt niet alleen de omgeving en het hart, maar kleurt het water ook met oneindig veel nuances.

Dit gevoel van harmonie zal u nooit loslaten tijdens uw ontspannende momenten aan de rand van het zwembad. Het zwembad is geen traditioneel bad, maar een paradijselijk plekje, een unieke rustgevende oase die inspiratie put uit de natuur.

Op het eerste zich lijkt het op een prachtige siervijver, maar eigenlijk gaat het om een biozwembad, synoniem met innovatie op het vlak van bio en green: dankzij een perfect ecosysteem blijft het water altijd schoon en hoeven dus geen chemische producten gebruikt te worden die schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu.

De planten in de 'filterende zone' van het zwembad halen hun voedende bestanddelen uit het water en zuiveren het op die manier. Stenen, keien en waterplanten zijn de spilfiguren van dit prachtige biozwembad, en elk detail werd tot in de puntjes verzorgd om een omgeving te creëren die perfect inspeelt op de omgevende natuur.

Een unieke ervaring die u nog dichter bij onze filosofie en onze waarden zal brengen.
 


Concept
:
      


Villa dei Campi Boutique Hotel - Via Limone, 27 -  25085 Gavardo - 
Brescia Lombardia Italia -
Tel. +39 0365 374548   info@hotelvilladeicampi.com

Schrijf u in op de newsletter
Naam en Achternaam
E-mail